SAMSUN / TERME - Fatih İlkokulu

Fatih İlkokulu

ELMALIK MAH. ULUYOL CAD. FATİH İLKOKULU BLOK NO 61 TERME / SAMSUN
Vizyon
• Eğitim ve öğretim yoluyla öğrencileri hayata hazırlama ve yetiştirmede Terme’de örnek alınan okul olmak.............
Misyon
Öğrencilerimizin eğitim öğretim imkânlarından eşit şartlarda faydalandığı, bilgi, beceri, özgüven ve sorumluluğu yüksek, girişimci, yenilikçi, temel değerlerini ve milli kültürünü özümsemiş; vatanına, bayrağına ve milletine bağlı, çağın koşullarına uyum sağlayabilen mutlu bireyler yetiştirebilmek için gerekli ortamları sağlamak.
Başarılar
MİNİKLER FUTBOLDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ 23 Nisan resim yarışması ilçe birinciliği ve ikinciliği
Öğretim Şekli :normal
08.40-14.30
DOĞALGAZLI
İLÇE MERKEZİ
ile 55 km ilçe MERKEZİNE 500 M
Sportif Etkinlikler
FUTBOL KURSU,SATNRANÇ KURSU, RESİM KURSU, İNGİLİZCE KURSU, DEĞERLER EĞİTİMİ VE KUR´AN EĞİTİMİ KURSU, KUR´AN ÖĞRETİMİ KURSU,
Proje Çalışmaları
DEĞERLER EĞİTİMİ, ÜNLÜLERLE BİR GÜN, KENDİ OYUNCAĞIMI KENDİM YAPIYORUM, BİR AĞAÇ DAHA KESİLMESİN, TEMİZ SINIF, ULU ÇINARLARIMIZ, OKULUMU SEVİYORUM TEMİZ TUTUYORUM, ASLAN YATTIPI YERDEN BELLİ OLUR. AYDIN BİR İNSAN OLMAK
SINIFÇA BİRLİK OLDUK BİR YETİME KARDEŞ OLDUK.